Catering av tapas i Stockholm
STHLM TAPAS cateringmenyer i olika prisklasser
Vi har satt samman 3 olika och härliga tapasmenyer som ska passa ditt behov av catering. STHLM Fingerfood passar mingel och stående tillställningar där ni inte har tillgång till tallrikar och bord. Resterande menyer är perfekta för catering där ni serverar till sittande gäster. Oavsett om det är för tjejkvällen eller om det är styrelsen som sammanträder och behöver något i magen finns vi här för er. Enklast är att beställa direkt här via vår webshop. Skulle ni vilja byta ut någon rätt pga allergier rekommenderar vi att ni istället mailar in er order. Mailadressen hittar ni längre ner på denna sida.
Vi levererar maten till dig med budbil eller för avhämtning i restaurangen.
Leverans inom Stockholms tullar kostar 600 kr.
Minsta beställning 15 menyer och vi behöver er beställning senast kl 17:00, 4 dagar innan leverans. För undantag vänligen ring 076 297 87 77 eller maila [email protected] och hör om det är möjligt.
TACK som tusan för förtroendet.
Priserna nedan är inklusive 12% moms
Rätter som innehåller Laktos märks (L), Mjölkprotein (M), Nötter (N) & Gluten (G)
Vi levererar maten till dig med budbil eller för avhämtning i restaurangen.
Leverans inom Stockholms tullar kostar 600 kr.
Minsta beställning 15 menyer och vi behöver er beställning senast kl 17:00, 4 dagar innan leverans. För undantag vänligen ring 076 297 87 77 eller maila [email protected] och hör om det är möjligt.
TACK som tusan för förtroendet.
Priserna nedan är inklusive 12% moms
Rätter som innehåller Laktos märks (L), Mjölkprotein (M), Nötter (N) & Gluten (G)
STHLM Finger Food
Charkuterier
* Bravas Arola Style * Friterade dumplings. Fyllda med räkor och rotfrukter (G) * Kronärtskocka, kronärtskockspuré, granatäpple, mandlar, gremolata & parmesan (N) * Cerdo Asado. Glaserad fläsksida |
STHLM SilverFrittade dumplings. Frasiga småknyten, fyllda med räkor och rotfrukter (G)
* Friterad Kronärtskocka Kronärtskockspuré, granatäpple, mandlar, gremolata, parmesan (M) (N) * Tonfisktartar. Cornichon, gräslök, äggula, wasabi, papadums * Lätthalstrad Picanha, Carpaccio style, jordärtskocks & tryffelpuré, ras el hanout curry & picklat äpple |
STHLM GoldBurrata med vår röda och gröna pesto (L) (M) (N)
* Toast Skagen med tryffelhonung (G) * Gravad Oxfilé, rostad vitlöksemulsion, parmesan & krondillsolja (M) * Burnt Ends – Friterad fläsksida, Sweet chili, soja, Sake, sesam, mirin * Kalixlöjrom. Friterad potatis, sandefjordsås |